Φαρινογράφος TS BRABENDER (Farinograph -TS)

 

 

 Ποιοτικός έλεγχος αλεύρου σε νέα διάσταση 

 Ο αξιόπιστος και με επαναληψιμότητα, προσδιορισμός της ποιότητας του αλεύρου και τα χαρακτηριστικά επεξεργασίας του είναι μια βασική απαίτηση στις βιομηχανίες αλευρόμυλων και αρτοποιίας για τη διασφάλιση ιδανικών και ομοιόμορφων ποιοτήτων αλεύρου για πολλαπλή αρτοποίηση και παραγωγή ζυμαρικών. 

 

 

Το όργανο αποτελείται από τη μονάδα κίνησης με συνεχή έλεγχο ταχύτητας και ένα συνδεδεμένο ζυμωτήριο μέτρησης για την ανάμειξη της ζύμης προς έλεγχο. 

 

  Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το παρακάτω αρχείο